• Позајми до 30.000 ден
  • Рок на отплата 30 или 60 дена
  • 0% трошоци за првиот кредит до 12.000 ден
  • Позајми до 180 000 ден
  • Рок на отплата до 36 месеци
  • Месечна отплата
ден
ден
ден
дена
дена
дена

Отплата на кредит

Четири дена пред датумот на доспевање на Вашиот кредит, ние ќе Ви испратиме потсетување за уплата преку СМС и e-mail.

Најавете се на Вашиот кориснички профил и проверете ја моменталната состојба на Вашиот кредит за да ја направите потребната уплата.Како да направите отплата?


Вашите средства може да ги уплатите:

  • Во банка или пошта на една од нашите сметки наведени подолу.
  • Во една од нашите експозитури: Експозитура Центар (спроти Собрание), Експозитура Кисела Вода (на Рампа), Експозитура Ѓорче Петров ( на гл. улица до Сетек) со раб. време: Понеделник – Петок 09:00ч – 17:00ч; Сабота 09:00ч – 17:00ч и Експозитура Струмица (на главен Плоштад) со работно време од 08:30ч-18.30 часот.
  • Преку електронско банкарство од удобноста на Вашиот дом.


Кратко упатство од секоја банка може да најдете на следниве линкови:

За Стопанска банка кликнете тука.

За НЛБ Банка кликнете тука.

За Комерцијална банка кликнете тука.

Стопанска Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Стопанска Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 200-0031005525-15
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеНЛБ Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: НЛБ Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 210-0716640002-96
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеКомерцијална Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Комерцијална Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 300-0000040272-82
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеХалк Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Халк Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 270071664000109
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеВи треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
Изберете ја најблиската локација
Главно мени

Call back