За нас

Finstar Financial Group претставува глобална приватна инвестициска групација која работи во Европа, САД, Азија, Латинска Америка и ЗНД, која е главно фокусирана на fintech, но години наназад го гради својот углед како успешна компанија во областа на финансиските услуги, информатичната технологија (ИТ), кредитирање на население, медиумите и недвижниот сектор.
Digital Finance International е нова компанија во Finstar холдинг инвестицијата на Finstar и нуди широк спектар на производи за кредитирање и услуги на пазарите ширум светот, а посебно се фокусира на пазарите во земјите во развој, со цел да излезе во пресрет на финансиски потреби на клиентите од тие делови на светот.
Нашата цел е да овозможиме поедноставен пристап до финансиите преку побрза и потранспарентна форма на кредитирање на клиенти ширум светот кои своите финансиски потреби не можат да ги обезбедат преку тековната понуда на банкарски производи.
Нашите производи и услуги се дизајнирани да им овозможат на луѓето да ги задоволат своите финансиски потреби преку регулирана и стандардизирана платформа за кредитирање која се интегрира во нивните секојдневни активности.
Со брзиот развој на мобилната и интернет технологијата, ние сме во можност да им понудиме на нашите клиенти финансиски производи кои се адаптирани на нивните барања, побрзи и поедноставни за корисниците отколку што биле претходно достапни.
DFI обезбедува доследна поддршка за своите клиенти со кои гради долгорочни односи и целосно сме посветени да им помогнеме на нашите клиенти не само со нивните краткорочни финансиски потреби, туку и да изградаме подобра финансиска иднина на долг рок.

Земи го твојот прв FORZA кредит, бесплатно!

Oдберете го износот на кредитот.
ден
ден
ден
дена
дена
дена
Камата
0.00 ден
Вкупно провизиjа
0.00 ден
СВТ
0 %
Број на рати
0
Износ на рати
0 ден
Датум на отплата
30 Март
Вкупен износ за отплата
190 ден

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот; Сабота од 09:00 – 17:00 и Недела од 10:00 - 15:00 часот. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Недела 10:00 - 15:00
Partner Locations
Partner Locations
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
Изберете ја најблиската локација
Главно мени