Како да аплицирам за FORZA кредит

Чекор 1. Изберете ги Вашите услови

Чекор 1. Изберете ги Вашите услови

Одберете износ на кредит и период на отплата. Потоа кликнете на копчето Аплицирај сега за да ја почнете Вашата апликација за FORZA кредит.

Чекор 2. Внесете лични податоци

Чекор 2. Внесете лични податоци

Внесувате Ваше име, презиме, единствен матичен број на граѓани (ЕМБГ), мобилен телефон, број на лична карта или пасош (ја означувате опцијата веднаш под полето за внес) и електронска адреса (e-mail).

Чекор 3. Исплата на кредит

Чекор 3. Исплата на кредит

Вашата апликација се обработува. Одобрениот кредит ќе биде исплатен на Вашата трансакциска сметка за кратко време.

Дали се квалификувам?

За да аплицирате за FORZA кредит, потребно е да ги исполнувате следните услови:

  Возраст

За FORZA кредит може да аплицираат сите државјани на Р. Македонија на возраст помеѓу 18 и 70 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail)

  Редовни приходи

Редовни месечни приходи се еден од условите за да аплицирате за FORZA кредит. Во одредени случаи може да Ви биде побаран и доказ за редовен работен однос или приход од други извори со цел Вашата апликација да биде успешно комплетирана.

  Потребни документи за аплицирање

За да аплицирате за FORZA кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош.

  Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail)

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и опционално е-адреса за да аплицирате. Ние ќе Ви испратиме еднократна лозинка (OTP) на вашиот мобилен телефон за да ја проверите вашата апликација и да се најавите на Вашата сметка.

Земи го твојот прв FORZA кредит, бесплатно!

Oдберете го износот на кредитот.
ден
ден
ден
дена
дена
дена
Вкупно провизиjа (СВТ 0 %)
0.00 ден
Датум на отплата
Вкупен износ за отплата
0 ден

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00 и Недела 10:00 - 15:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Недела 10:00 - 15:00
Partner Locations
Partner Locations
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
Изберете ја најблиската локација
Главно мени

Call back