Земете го својот прв кредит- бесплатно!

За сите нови клиенти, првиот кредит е со 0% камата и со 0% провизија!

 • Онлајн апликација и одобрување на кредит
 • Одобрување и исплата во најкраток можен рок
 • Без скриени трошоци
 • Позајми до 12 000 ден
 • Рок на отплата 30 дена
 • Првиот кредит е бесплатен
 • Позајми до 100 000 ден
 • Рок на отплата до 12 месеци
 • Месечна отплата
ден
ден
ден
дена
дена
дена
Вкупно провизиjа (СВТ 0 %)
0ден
Вкупен износ за отплата
0 ден
Датум на отплата
Број на рати
0 рати
Износ на рата без гарант
0 ден
Износ на рата
0 ден

Супер Forza.MK
викенд плус промоција!

Аплицирајте за супер брз кредит или информирајте се за нашите производи кај нашите промотери во најблискиот Тинекс маркет до вас!

Супер Тинекс 11, ТЦ Лиса на бул.Видое Смилевски Бато бр.8
Супер Тинекс 9 –Злокуќани на ул. Скупи бр.28
Супер Тинекс 4 на бул.3-та Македонска бригада бр.56 Скопје
Продавница бр.1 Карпош 3 ул.Никола Русински бр.
Промоциите се на овие датуми:
Затворено

Петок од 14:00 до 22:00
Сабота од 10:00 до 22:00
Недела од 10:00 до 15:00
Map Tinex

Зошто да одбереш Forza?

 • Аплицирајте и добијте одобрување преку интернет
 • Одобрување и исплата истиот работен ден
 • Минимална документација
 • Нема скриени трошоци
Partner Locations

Дали знаеше?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери

Дали се квалификувам?Возраст


Редовни приходи


Потребни документи за аплицирање


Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail)

Како да аплицирам ?

Чекор 1. Изберете ги Вашите услови

Чекор 1. Изберете ги Вашите услови

Одберете износ на кредит и период на отплата. Потоа кликнете на копчето Аплицирај сега за да ја почнете Вашата апликација за FORZA кредит.

Чекор 2. Внесете лични податоци

Чекор 2. Внесете лични податоци

Внесувате Ваше име, презиме, единствен матичен број на граѓани (ЕМБГ), мобилен телефон, број на лична карта или пасош (ја означувате опцијата веднаш под полето за внес) и електронска адреса (e-mail).

Чекор 3. Исплата на кредит

Чекор 3. Исплата на кредит

Вашата апликација се обработува. Одобрениот кредит ќе биде исплатен на Вашата трансакциска сметка за кратко време.

Контактирајте не

Работно време

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Недела 10:00 - 15:00

Најчесто поставувани прашања

Колкава е висината на трошоците за кредит?

• Моментална промотивна понуда – 0% трошоци за прв кредит до плата. Сите трошоци за кредитот се достапни и транспарентно прикажани при процесот на аплицирање. Доколку предвидените трошоци не се прифатливи за Вас, имате опција да не продолжите со потпишување на договорот. Договорот за кредит се смета за склучен во моментот на потпишувањето. На тој начин, Вие не сте обврзани да го прифатите договорот пред да го потпишете.

До кој износ и период на отплата на кредитот можам да алицирам?

ФОРЦА кредитот до плата може да биде одобрен во износ од 3 000 ден. до максимален износ од 30.000 ден. за нашите редовни клиенти, со период на еднократна отплата од 30 дена. Кредитот со фиксна месечна отплата може да биде одобрен во износ од 3.000 ден. до максимален износ од 120.000 ден. со период на отплата од 3 до 24 месеци. Износот кој се исплаќа се одредува индивидуално за секој клиент зависно од висината на приходите и кредитната историја. За дополнителни информации контактирајте ги нашите агенти на 02/3236-666.

Што е кредит до плата?

Кредит до плата е краткорoчен кредит кој Ви овозможува позајмување на парични средства за краткорочен временски период од 30 дена. Кредитот до плата ќе Ви ги обезбеди потребните парични средства за покривање на Вашите краткорочни финансиски потреби.

Не го гледате вашето прашање овде? Прочитај повеќе или Контактирајте не

Добијте пари на вашата сметка за 15 минути

Аплицирањето e достапно онлајн преку сите уреди. Посебно аплицирањето преку таблет е спас за луѓето како мене, кои што постојано патуваат.

АЛЕКСАНДРА Ј.

Едноставноста при аплицирање е нешто што највеќе ми се допаѓа кај FORZA, Доста ми е од чекањето и долгите редици во Банките! Поздрав

БЕКИМ Б.

Вистинско решение секогаш кога брзо ми се потребни пари. Заради брзината и достапноста веќе станав редовен корисник. Благодарам Форца

ДЕЈАН Н.

Главно мени

Call back