Бесплатен кредит за здравствените херои

Форца воведува производ наменет за поддршка на сите оние кои се на првата борбена линија денес, во борба против епидемијата предизвикана од вирусот Covid 19.

Аплицирај сега

Што е бесплатен кредит?

Бесплатен кредит е кредит без камата и провизија, се издава на период за отплата од 30 дена. Тоа значи дека колку ќе земете, толку враќате.

Кој критериум треба да го исполнувате?

Со цел да ги поддржи здравствените работници кои се борат против новиот Корона вирус, Форца започна да одобрува бесплатни кредити на сите здравствени работници, вклучувајќи ги:

  • докторите
  • медицинските сестри
  • фармацевтите и сите други вработени во здравствената индустрија

Доколку припаѓате на некоја од гореспоменатите категории, аплицирајте за бесплатен кредит веднаш!

Зошто го правиме ова?

Здравствените работници се најважната алка од синџирот во борбата против Covid 19. Ние, би сакале да им понудиме поддршка во се она што го прават за да и помогнат на нацијата да преживее во кризни моменти како што е сегашниот.

.
Oдберете го износот на кредитот.
ден
ден
ден
дена
дена
дена
Вкупно провизиjа (СВТ 0 %)
0.00 ден
Датум на отплата
Вкупен износ за отплата
0 ден

Зошто го правиме ова?

Здравствените работници се најважната алка од синџирот во борбата против Covid 19. Ние, би сакале да им понудиме поддршка во се она што го прават за да и помогнат на нацијата да преживее во кризни моменти како што е сегашниот.

.

Дали имате прашања?

Јавете се нашиот контакт бро 02 / 323 6666
или пишете ни на емаил адреса info@digitalfinance.mk
Главно мени

Call back