Jaвна понуда

за нашите клиeнти

Во согласност со мерките усвоени од Министерството за финансии и Владата на Република Северна Македонија, како последица на кризата предизвикана од вирусот COVID 19, ФД Диџитал Фајнанс Интернешнал објавува Јавна Понуда за промена на договорните услови за сите кредити склучени заклучно со 31.03.2020, со цел да им помогне на оние клиенти кои се соочуваат со потешкотии при отплататa на редовните месечни ануитети.

Независно од оваа понуда, сите наши клиенти кои се во можност да продолжат редовно да си ги отплаќаат своите обврски согласно склучените договори за кредит, ги охрабруваме да го направат тоа. Продолжувањето со редовната отплата на кредитот, има свои придобивки исто така:

high quality myclonewatches is absolutely qualified to compare with the masterpiece of palace-level art.. highest quality and absolutely should i buy a fake rolex.

Кредит на 30 дена Кредит на рати
Отплати сега и добиј нов кредит веднаш Побрза отплата на кредитот и можност за нов кредит
Можност за исплата на нов кредит со повисок износ Фиксна месечна отплата
Дополителни поволности
1000 денари попуст при отплата на следниот кредит или
Отпис на пеналите за доцнење до 100%
1% од Вашата уплата Forza ја донира во борба против Covid 19, а тоа воедно е и Ваш придонес за побрзо справување со пандемијата!

ПРОДОЛЖИ СО РЕДОВНА ОТПЛАТА НА КРЕДИТОТ
ПРОДОЛЖИ СО РЕДОВНА
ОТПЛАТА НА КРЕДИТОТ

Дали Ви е потребан дополнителен совет?

Контактирајте не на 02 323 6666, за да заеднички ја најдеме најдобрата понуда за Вас!

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 09:00 – 17:00 часот.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 09;00 - 17:00

Главно мени

Call back