Si të aplikoj për Forza kredit

Hapi 1. Zgjidhni kushtet tuaja

Hapi 1. Zgjidhni kushtet tuaja

Zgjidhni shumën dhe periudhën e pagesës. Pastaj klikoni në butonin Apliko tani për ta filluar aplikimin tuaj për Forza kredit

Hapi 2. Shkruani të dhënat personale

Hapi 2. Shkruani të dhënat personale

Shënoni emrin tuaj, mbiemrin, numrin Amë, numrin e telefonit,numrin e letërnjoftimit ose pasaposrtit (e nënvizoni opcioni menjëherë në fushën e shënimit)dhe adresa elektronike (email)

Hapi 3. Pagesa e kreditit

Hapi 3. Pagesa e kreditit

Aplikimii juaj është duke u përpunuar. Krediti I aprovuar do të jetë I paguar në llogarinë tuaj bankare për kohë të shkurtë.

A kualifikohem?

Për të aplikuar për FORZA kredit duhet ti plotësoni kushtet e ardhshme:

  Mosha

Për FORZA kredit mund të aplikojnë të gjithë nënshtetasit e R. së Maqedonisë në moshë nga 18 deri në 70 vjet të cilët posedojnë letër njoftim valid ose pasaportë,zhiro llogari bankare, cellular dhe adresë elektronike (email)

  Të ardhura të rregullta

Të ardhura të rregullta mujore është një ndër kushtet për të aplikuar për FORZA kredit. Në raste të caktuara mund të ju kërkohet edhe provë për të ardhura nga burime të tjera me qëllim që aplikimi juaj të jetë I kompletuar me sukses.

  c. Dokumentacioni I duhur për aplikim

Për të aplikuar për FORZA kredit duhet të keni letërnjoftim valid ose pasaportë.

  Celular dhe adresë elektronike (email)

Duhet të shënoni numrin tuaj të telefonit dhe emailin opcional për aplikim. Ne do të ju dërgojme fjalekalim të shkurtër (OTR) në celularin tuaj për ta kontrolluar aplikimin tuaj dhe për të hyrë ne llogarine tuaj.

  • Borrow up to 30,000 den
  • Repayment period 30 or 60 days
  • 0% Costs for the first loan up to 12,000 den
  • Huazo deri ne 180 000 den
  • Afati i pageses deri ne 36 muaj
  • Paga mujore
ден
ден
ден
dite
dite
dite

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00 и Недела 10:00 - 15:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Java 10:00 - 15:00
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
zgjidhni lokacionin me te afert
Menyja kryesore

Call back