• Позајми до 15.000 ден
  • Рок на отплата 30 ден
  • Позајми до 30 000 ден
  • Рок на отплата 3 месеци
  • Месечна отплата
ден
ден
ден
дена
дена
дена

Отплата

Четири дена пред датумот на доспевање на Вашиот кредит, ние ќе Ви испратиме потсетување за уплата преку СМС и e-mail.

Најавете се на Вашиот кориснички профил и проверете ја моменталната состојба на Вашиот кредит за да ја направите потребната уплата.

Искусете го врвот на испарувањето со yocan за продажба во yocan-vape.com! Подигнете го вашето уживање со врвен квалитет и перформанси. Отклучете ги интензивните вкусови и непречено цртање за неспоредливо искуство со испарувањето. Надградете ја вашата vape игра денес!

Како да направите отплата?


Вашите средства може да ги уплатите:

  • Во банка или пошта на една од нашите сметки наведени подолу
  • Преку електронско банкарство од удобноста на Вашиот дом. Кратко упатство од секоја банка може да најдете на следниве линкови:

За Стопанска банка кликнете тука

За НЛБ Банка кликнете тука

 

За Комерцијална банка кликнете тука

 

Како да го отплатите вашиот кредит?

Извршете уплата на една од доленаведените сметки:

Стопанска Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Стопанска Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 200-0031005525-15
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеНЛБ Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: НЛБ Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 210-0716640002-96
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеКомерцијална Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Комерцијална Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 300-0000040272-82
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеХалк Банка АД Скопје

Примач: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнaл Дооел Скопје
Банка: Халк Банка АД Скопје
Трансакциска сметка: 270071664000109
Цел на дознака/Повикување:: Број на договор

Пријавете се за преземањеВи треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 09:00 – 17:00 часот.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 09;00 - 17:00

Главно мени

Call back