Продажна мрежа

За FORZA кредит можете да аплицирате во нашите експозитури или кај еден од нашите партнери, Доволно е само да ја внесете Вашата моментална локација и ние ќе Ви дадеме насоки за најблиското место каде можете да аплицирате.

Легенда
Аплицирај во експозитура
Продажна мрежа
Филтри
Пребарај

   Како да аплицирате кај нашите партнери?

   Изберете ја најблиската локација
   Изберете ја најблиската локација

   Се што треба да направите е да ја внесета Вашата локација во прозорчето Локации и да изберете една од понудите продажни локации на нашите партнери. Ако Ви е потребна помош, Ве молиме контактирајте не.

   Аплицирајте за FORZA кредит
   Аплицирајте за FORZA кредит

   За да аплицирате кај нашите партнери потребно е лично да отидете во претходно избраната најблиска локација и да понесете со себе валидна лична карта или пасош. Операторите на нашите партнери ќе ја пополнат апликацијата за Вас.

   Добијте ги вашите пари
   Добијте ги вашите пари

   Веднаш по аплицирањето Вашата апликација почнува да се обработува и за кратко време преку СМС порака ќе бидете известени за конечната одлука. Одобрениот износ на кредит ќе биде исплатен на Вашата трансакциска сметка.

   Ви треба помош?

   Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00 и Недела 10:00 - 15:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

   02/ 323 6666

   Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
   Сабота 09:00 - 17:00
   Недела 10:00 - 15:00
   Partner Locations
   Partner Locations
   Partner Locations

   Дали знаевте?

   Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
   Изберете ја најблиската локација
   Главно мени

   Call back