КРЕДИТ и ОТПЛАТА

Како да аплицирам?

Чекор 1

Одберете го саканиот износ и рок на отплата, а потоа кликнете на "Испрати го барањето". Пополнете ја апликацијата за кредит и регистрирајте се на нашата WEB страница

Чекор 2

Ќе бидете контактирани во рок од 1 час. Причекајте го одобрувањето

Чекор 3

Потпишете го договорот за кредит онлајн и подигнете ги парите од Вашата трансакциска сметка

Како да го отплатам кредитот?

Четири дена пред истекот на рокот ќе Ве потсетиме
Направете уплата според упатствата од договорот
Кредитот е затворен

Четири дена пред денот на достасување на кредитот преку SMS и e-mail порака ќе Ви испратиме потсетување со износот што треба да го платите.

Ве молиме износот да го уплатите преку банкарски трансфер или во готово на една од следните сметки:

  • Корисник: ФД Диџитал Фајнанс Интернешнал ДООЕЛ Скопје.
  • ЕДБ: 4080016562244
  • Банка и Сметка:
    • Стопанска Банка АД 200-0031005525-15
    • НЛБ Банка АД 210-0716640002-96
    • Комерцијална Банка АД 300-0000040272-82

Важно: Со цел полесна идентификација на уплатата, Ве молиме во полињата „Цел на дознака“ и „Повикување на број“ наведете го бројот на Вашиот кредит.

Во случај на доцнење со плаќањето, еден ден по истекот на кредитот ќе Ви биде наплатена провизија за задоцнета отплата согласно договорот за кредит.

Откако ќе го отплатите кредитот, многу лесно и едноставно можете повторно да аплицирате за нов кредит со кликнување на копчето "Најави се".

Трговскиот бренд ”Forza” е во сопственост на ФД Диџитал Фајнанс Интернешнал ДООЕЛ Скопје. Работењето на компанијата ФД Диџитал Фајнанс Интернешнал ДООЕЛ Скопје е регулирано согласно „Законот за Финансиските Друштва“ и е одобрено од страна на Министерството за Финансии со решение бр.13-15864/4.
Погледнете ја Политиката за приватност на нашиот веб сајт со клик на следниот линк