Covid-19

Водејќи се од принципите за општествено одговорно работење, ФД Диџитал Фајнанс Интернешнал и согласно усвоените мерки од страна на Министерството за финансии и Владата на Република Северна Македонија, Ве информираме дека ДФИ подготвува објава на Понуда за промена на условите за сервисирањето на кредитна изложеност на кредитокорисниците, која ќе биде објавена во најбрз можен рок, согласно роковите за прилагодување на интернет платформите и системите на друштвото.


Во меѓувреме, ние бараме најдобро решение за секој од Вас поединечно!

Контактирајте не на 02/323-6666, и проверете која е специјалната понуда за Вас!


Ваша Forza

(објавено 09.04.2020)

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00 и Недела 10:00 - 15:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Недела 10:00 - 15:00
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
Изберете ја најблиската локација
Главно мени

Call back