Aplikim për huazim

1. Zgjidhni kushtet tuaja
2. Shenoni te dhenat personale
3. Pagesa e kreditit
  • Borrow up to 30,000 den
  • Repayment period 30 or 60 days
  • 0% Costs for the first loan up to 12,000 den
  • Huazo deri ne 180 000 den
  • Repayment period up to 12 months
  • Paga mujore
ден
ден
ден
dite
dite
dite
Te dhena per kredit
shume e kreditit
0 ден
Periudha e pageses
0 dite
Provizioni total (SBT 0 %)
0 ден

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
zgjidhni lokacionin me te afert
Menyja kryesore

Call back