• Borrow up to 30,000 den
  • Repayment period 30 or 60 days
  • 0% Costs for the first loan up to 12,000 den
  • Huazo deri ne 180 000 den
  • Afati i pageses deri ne 36 muaj
  • Paga mujore
ден
ден
ден
dite
dite
dite

Отплата на кредит

Katër ditë para dates së skadimit të kredisë suaj, ne do të ju dërgojmë përkujtim për pagesën nëpërmjet SMS-it dhe E-mail.

НParaqituni në profilin tuaj shfrytëzus dhe kontrolloni gjendjen tuaj momentale të kreditit tuaj për ta bërë pagesën e duhur.

Si të bëni pagesën ?

Mund ti paguani mjetet tuaja direct në një nga llogaritë tona, Pagesa juaj patjetër duhet ti përmban informacionet e mëposhtme:

Stopanska Banka AD Skopje

Pranuesi: SHF Digital Finance Inrenacional Dooel Shkup
Banka: Stopanska Banka AD Skopje
Xhirollogarija bankare: 200-0031005525-15
Rendi i dergeses/thirje:: Numri i kreditit

;Lajmeroheni per vertetimNLB Banka АD Shkup

Pranuesi: FD Digital Finance Internacional Dooel Shkup
Banka: NLB Banka АD Shkup
Xhirollogarija bankare: 210-0716640002-96
Rendi i dergeses/thirje::: Numri i kreditit

;Lajmeroheni per vertetimKomercijalna Banka AD Shkup

Pranues: SHF DFI Fi‌nance ternacional AD Shkup
Banka: Komercijalna Banka AD Shkup
Xhirollogarija bankare: 300-0000040272-82
Rendi i dergeses/thirje::: Numri i kontrates

;Lajmeroheni per vertetimHulk Bank AD Skopje

Pranues: FD Digital Finance International Dooel Skopje
Banka: Hulk Bank AD Skopje
Xhirollogarija bankare: 270071664000109
Rendi i dergeses/thirje::: Numri i llogarise

;Lajmeroheni per vertetimВи треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
zgjidhni lokacionin me te afert
Menyja kryesore

Call back