Apply in one of our branches to get INSTANT cashon hands!

Legjendë
Apliko në ekspoziturë
Rrjeti I shitjeve
Kërko
   APPLY ONLINE

   Rrjeti i shitjeve

   Për FORZA kredit mund të aplikoni edhe tek partnerët tanë. Mjafton vetëm ta shënoni lokacionin tuaj momental dhe ne do të ju japim kahje për vendim më të afërt për të aplikuar.

   Si të aplikojmë tek partnerët tanë?

   Zgjidhni vendndodhjen më të afërt
   Zgjidhni vendndodhjen më të afërt

   E tëra çfarë ju duhet të bëni është të vendosni vendndodhjen tuaj në dritaren e Vendndodhjeve dhe të zgjidhni një nga ofertat e faqeve tona të shitjes së filialeve. Nëse keni nevojë për ndihmë, ju lutemi na kontaktoni.

   Bëni kërkesë për një kredi FORZA
   Bëni kërkesë për një kredi FORZA

   Për të aplikuar tek partnerët tanë, duhet të shkoni personalisht në vendin më të afërt të zgjedhur dhe të mbani me vete një ID të vlefshme ose pasaportë. Operatorët tanë partnerë do të plotësojnë kërkesën për ju.

   Merrni paratë tuaja
   Merrni paratë tuaja

   Menjëherë pas aplikimit aplikacioni juaj do të përpunohet dhe do të njoftoheni me SMS menjëherë për vendimin përfundimtar. Shuma e aprovuar e kredisë do të paguhet në llogarinë tuaj të transaksionit.

   Ви треба помош?

   Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

   02/ 323 6666

   Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
   Сабота 09:00 - 17:00
   Partner Locations

   Дали знаевте?

   Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
   zgjidhni lokacionin me te afert
   Menyja kryesore

   Call back