Aplikoni per kredit

1.Zgjidhni kushtet tuaja
2.Shenoni te dhenat personale
3.Pagesa e kreditit
*if you don't feel comfortable leaving your data online, feel free to visit our branches to apply offline and get instant cash on hands.
Shembull: DDMMYYYRRBBBK
Example: (071) 123-45
Example: A1234567

Krijo llogari te re

Krijo llogari te re me vendosjen e fjalekalimit tuaj. Te njejtin fjalekalim duhet ta shfryrezoni gjate paraqitjes suaj ne profilin tuaj shfrytezues.

Keni Facebook ose Google account?

Shfrytezojeni llogarine tuaj te Fejsbukut ose te Google per ta regjistruar llogarine tuaj dhe te hyni ne Profilin shfrytezues.Te dhena per kredit
shume e kreditit
0 ден
Periudha e pageses
0 dite
Provizioni total (SBT 0 %)
0 ден

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00 и Недела 10:00 - 15:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Java 10:00 - 15:00
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
zgjidhni lokacionin me te afert
Menyja kryesore

Call back