Për ne

Finstar Financial Group paraqet grupacion global,privat dhe investigues e cila punon ne Europë,SHBA,Azi, Amerikën Latine dhe Zelandën e Re e cia kryesisht është e fokusuar ne fintech, por vite më parë ndërton reputacionin e tij si kompani e sukseshme në fushën e shërbimeve financiare, teknologji informatike (IT),kreditimi I familjeve,mediumeve dhe sektoreve të palëvizhshme

Digital Finance Internacional është kompani në Finstar holding investim në Finstar dhe ofron spekter të gjërë të produkteve për kreditimin dhe shërbimin e tregut gjithandej botës, a posaqërisht fokusohet në tregun e vendeve në zhvillim, me qëllim të ju den në shërbim nevojave financiare të klientëve në atë pjesë të botës.

Qëllimi ynë është të mundesojmë qasje më të thjeshtë deri tek financat nëpërmjet një forme më të shpejtë më transparente të kreditimit të klientëve gjithandej botës të cilët nevojat e tyre financiare nuk mund ti sigurojnë nëpërmjet ofertës aktuale të shërbimeve banker.

Produktet dhe shërbimet tona janë dizajnuar për të ju mundësuar njerëzve që ti kënaqin nevojat e tyre financiare nëpërmjet një plaforme të kreditit të rregulluar dhe standardizuar e cila integron në aktivitet e tyre të përditshme.

Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë së celularëve dhe internetit ne jemi në mundësi të ju shërbejme klientëve tanë produkte financiare të cilat adaptohen në kerkesat e tyre më shpejtë dhe më thjeshtë për shfrytëzuesit sesa ato që ishin më parë të disponueshme.

DFI siguron mbështetje të vazhdueshme për klientët e tij me të cilët ndërton mardhënie afatgjate dhe jemi plotësisht të përkushtuar të ju ndihmojmë klientëve tanë jo vetëm në nevojat e tyre financiare afatshkurte por edhe të ndërtojmë të erdhme financiare më të mirë me afat të gjatë.

  • Borrow up to 30,000 den
  • Repayment period 30 or 60 days
  • 0% Costs for the first loan up to 12,000 den
  • Huazo deri ne 180 000 den
  • Afati i pageses deri ne 36 muaj
  • Paga mujore
ден
ден
ден
dite
dite
dite

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 20:00 часот, Сабота од 09:00 – 17:00. Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

02/ 323 6666

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00
Partner Locations

Дали знаевте?

Можете да аплицирате за FORZA кредит и кај нашите партнери
zgjidhni lokacionin me te afert
Menyja kryesore

Call back