• Borrow up to 30,000 den
  • Repayment period 30 or 60 days
  • 0% Costs for the first loan up to 12,000 den
  • Huazo deri ne 180 000 den
  • Afati i pageses deri ne 36 muaj
  • Paga mujore
ден
ден
ден
dite
dite
dite

Pse të zgjedhish Forzen?

  • Apliko dhe mer aprovim nepermjet inte
  • Aprovim dhe pagesë në të njejtën ditë
  • Dokumentacion minimal
  • Nuk ka shpenzime të fshehta
Partner Locations

a e dinit?

Mund te aplikoni per FORZA kredit tek partneret tane

A kvalifikohem?Mosha


Të ardhura të rregullta


c. Dokumentacioni I duhur për aplikim


Celular dhe adresë elektronike (email)

Si te aplikoj ?

Hapi 1. Zgjidhni kushtet tuaja

Hapi 1. Zgjidhni kushtet tuaja

Zgjidhni shumën dhe periudhën e pagesës. Pastaj klikoni në butonin Apliko tani për ta filluar aplikimin tuaj për Forza kredit

Hapi 2. Shkruani të dhënat personale

Hapi 2. Shkruani të dhënat personale

Shënoni emrin tuaj, mbiemrin, numrin Amë, numrin e telefonit,numrin e letërnjoftimit ose pasaposrtit (e nënvizoni opcioni menjëherë në fushën e shënimit)dhe adresa elektronike (email)

Hapi 3. Pagesa e kreditit

Hapi 3. Pagesa e kreditit

Aplikimii juaj është duke u përpunuar. Krediti I aprovuar do të jetë I paguar në llogarinë tuaj bankare për kohë të shkurtë.

Na kontaktoni

koha e punes

Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
Сабота 09:00 - 17:00

pyetjet me te shpeshta te parashtruara

Sa është vlera e shpenzimeve për kreditin?

Oferta momentale promotive -50% I provizionit për kreditin e pare. Të gjitha shpenzimet për kreditin janë të disponueshme dhe transparente të treguara gjatë procesit të aplikimit. Përderisa shpenzimet e parapara nuk janë të pranueshme nga ju , keni opcion të mos vazhdoni procesin e nënshkrimit të kontratës. Kontrata për kredit konsiderohet e kyqur në momenti I nënshkrimit. Në atë mënyrë nuk jeni të obliguar ta pranoni kontratën para se ta nvnshkruani.

Deri në cilën shumë dhe periudhë kohore mund të aplikoj?

Forza krediti deri në rrogë mund të ju aprovohet në vlerë prej 3000 den deri ne 30000 den pë klientët tanë të rregullt,me periudhë të pagesës kohore të shkurtë për 30 ditë. Krediti me pagesë fikse mujore mund të ju aprovohet në shumë prej 30000 den deri në 120000 den në periudhë kohore prej 3 deri në 24 muaj . Shuma Që paguhet ygjidhet individualisht nga çdo klient duke marë parasysh të ardhurat mujore dhe historinë kreditore. Për informacione shtesë kontaktoni agjentët tanë në 02/3236-666.

Çka është kredit deri në rrogë?

Kredit deri në rrogë është kredit afatshkurtër që ju mundëson huazimin e mjeteve me peridhë kohore afatshkurtër prej 30 ditë.Krediti deri në rrogë do të ju mundëson mjete të nevojshme të të hollave për mbulimin e nevojave tuaja financiara afatshkurtër.

nuk e shifni oyetjen tuaj ketu? Lexo me shume ose Na kontaktoni

Merrni para ne llogari per vetem 15 minuta

Zgjidhja e duhur cdoherë kur më nevojiten të holla. Për shkak të shpejtësisë dhe dizpozicionit veqse u bëra shfrytëzues I rregullt. Faleminderit FORZA.

DEJAN N.

Tjeshtësia gjatë aplikimit është diqka që më së shumti më pëlqen tek FORZA, jam lodhur më nga pritjet e gjata ne rradhë ne Banka. Tung.

BEKIM B.

Aplikimi është në dizpozicion onlie nëpërmjet të gjitha pajisjeve. Posaqërisht aplikimi nëpërmjet tabletit është shpëtim për njerëzit si unë , të silët vazhdimisht udhëtojnë.

ALEKSANDRA J.

Menyja kryesore

Call back