Препорачај го Форца кредитот на твојот пријател и двајцата ќе добиете 300 денари за отплата!

Препорачај Форца кредит на пријател!

Ти добиваш 300 денари за следна отплата!

Твојот пријател го добива првиот кредит бесплатно + 300 денари за наредна отплата!

Двајцата сте среќни!

Најави се за да го добиеш твојот код

1. Логирај се на твојот приватен профил
2. Кликни на "Мој бонус" и следи ги инструкциите

Како функционира...

Ти: Кога ќе се најавите на Вашиот профил, можете да го испратите линкот за покана на пријател/ли или истото можете да го направите преку е-пошта, Facebook, Viber и слично. 300 денари ќе бидат додадени на Вашата сметка откако пријателот на кого сте препорачале ќе аплицира и ќе го добие кредитот. Искористете ги Вашите 300 денари за следната отплата на кредитот или за продолжување на рокот на кредитот.

Твојот пријател: Кога Вашиот пријател ќе го добие линкот веднаш може да аплицира за кредит преку самиот линк, а 300 денари автоматски ќе бидат внесени на неговата сметка и истите ќе може да ги користи за следната отплата на кредитот или за продолжување на рокот на кредитот.