{{initCulture('mk')}}
Доколку прв пат аплицирате за Форца кредит, Ве молиме изберете износ, рок и кликнете на копчето "Испрати го барањето". За дополнителна помош при аплицирањето кликнете на копчето "Инструкции".
Како да го вратам кредитот?
Четири дена пред истекот на рокот ќе Ве потсетиме
Направете уплата според упатствата од договорот
Кредитот е затворен
Ве молиме износот да го уплатите преку банкарски трансфер или во готово на една од следните сметки::
Стопанска Банка АД Скопје
Примач:
ФД Диџитал Фајнанс Интернешнл Дооел
Банка:
Стопанска Банка АД Скопје
Трансакциска сметка:
200-0031005525-15
Цел на дознака/Повикување:
Број на договор
НЛБ Банка АД
Примач:
ФД Диџитал Фајнанс Интернешнл Дооел
Банка:
НЛБ Банка АД
Трансакциска сметка:
210-0716640002-96
Цел на дознака/Повикување:
Број на договор
Комерцијална Банка АД
Примач:
ФД Диџитал Фајнанс Интернешнл Дооел
Банка:
Комерцијална Банка АД
Трансакциска сметка:
300-0000040272-82
Цел на дознака/Повикување:
Број на договор
НЛБ Банка АД

Со цел полесна идентификација на уплатата, Ве молиме во полињата „Цел на дознака“ и „Повикување на број“ наведете го бројот на Вашиот кредит.

Во случај на доцнење со плаќањето, еден ден по истекот на кредитот ќе Ви биде наплатена провизија за задоцнета отплата согласно договорот за кредит.

Откако ќе го отплатите кредитот, многу лесно и едноставно можете повторно да аплицирате за нов кредит преку Вашиот личен профил, со кликнување на копчето "Најави се"