{{initCulture('mk')}}
Доколку прв пат аплицирате за Форца кредит, Ве молиме изберете износ, рок и кликнете на копчето "Испрати го барањето". За дополнителна помош при аплицирањето кликнете на копчето "Инструкции".
Како да аплицирам?
Чекор 1
Одберете го саканиот износ и рок на отплата, а потоа кликнете на "Испрати го барањето". Пополнете ја апликацијата за кредит и регистрирајте се на нашата WEB страница
Чекор 2
Ќе бидете контактирани во рок од 1 час. Причекајте го одобрувањето
Чекор 3
Потпишете го договорот за кредит онлајн и подигнете ги парите од Вашата трансакциска сметка